Profesionalni email servis

Profesionalni email servis ZOHO MAIL je naš poslovni partner u online svetu u kome se intenzivno traži sigurna i pouzdana e-mail usluga!

7

Naš PREMIUM Partner

Profesionalni email servis za Vaše poslovnev potrebe. ZOHO MAIL je naš poslovni partner i veliki iskorak u online svetu u kome se e-mail intenzivno koristi svakog dana bez prestanka! Nažalost, naši klijenti očekuju od mail usluge dobijene uz hosting, da uvek funkcioniše bez obzira na njen kvalitet, način upotrebe i dnevno opterećenje.

Jednostavno, taj besplatan email u hosting paketu nije optimizovana za intenzivnu upotrebu u poslovne svrhe!

Zato Vam toplo preporučujemo Zoho Mail platformu koja će garantovati pouzdanost Vašeg e-mail poslovanja i značajno ga poboljšati u odnosu na shared hosting i druge e-mail platforme koje eventualno koristite.

Naša ponuda:
ZOHO MAIL PO MERI VAŠIH POTREBA!

Zoho Mail pruža sve što je Vašem preduzeću potrebno za stabilan i pouzdan rad, od slanja e-pošte, poruka i video konferencija do kreiranja dokumenata i njihovog skladištenja u oblaku.

Naša specijalnost je izrada web shop-a ili popularnije rečeno: izrada internet prodavnice. Volimo da pružamo usluge pod nazivom Izrada sajta Novi Sad. Međutim, sa posebnim zadovoljstvom nudimo Zoho Mail  – bezbednu e-poštu i paket alata za Vaše narasle poslovne potrebe i veću online produktivnost!

zoho service logo 1
zoho email servis image 1

ŠTA JE ZOHO MAIL SERVIS?
Profesionalna e-mail usluga za poslovne potrebe.

blank

Zoho mail - sigurna email usluga

Umorni ste od nepouzdanog rada e-maila dobijenog uz hosting sajta? Pređite odmah na opciju primerenu Vašim poslovnim potrebama – Zoho mail!

blank

Profesionalni Zoho Mail

Usluga e-pošte bogata funkcijama, bezbedna, bez oglasa, povoljna za džep i kreirana tako da sa lakoćom i bez problema ispunjava sve Vaše email zahteve.

blank

Alternativa za Gmail i Microsoft Outlook

Da li tražite alternativu za svoju e-poštu, bez oglasa, povoljnu za džep i bogatiju funkcijama? Zoho Mail je ono šta Vam je zaista potrebno i veoma korisno!

blank

Timski rad i saradnja

Imamo specijalno kreiran paket od devet aplikacija koje rade besprekorno kako bi vaše online poslovanje nesmetano funkcionisalo.

blank

Bezbedna komunikacija preko interneta

Za svaki web sajt obezbeđujemo HTTPS protokol za bezbednu i sugurnu komunikaciju preko interneta. To je ujedno i važan SEO faktor!

blank

Brza podrška na srpskom jeziku

Kao Zoho Mail partner, ovlašteni smo da pružamo pomoć na srpskom jeziku. Uz to, nudimo podešavanje mobilnih i desktop uređaja za primanje i slanje mejlova i slično.

blank

Laka migracija na Zoho email servis

Ukoliko želite sigurnu i pouzdanu email uslugu, prenesite sve Vaše podatke kod nas na Zoho, potpuno sigurno bez gubitka i najmanjeg podatka.

blank

Pratimo status sajta na internetu

Kontrolišemo status sajta na internetu i predlažemo doradu strategiju njegovog razvoja. Profesionalni Zoho email servis nam pri tome omogućava laku i sigurnu komunikaciju.

blank

Doprinos razvoju brenda i marketing

Uz pomoć Zoho email servisa, možete mnogo lakše pristupiti reklamiranju putem email marketinga u cilju brže prepoznatljivosti Vašeg brenda.

Cena paketa Zoho mail usluge

Sigurna i profesionalna e-pošta.

Prikazane cene sadrže troškove Zoho e-mail usluge i naše podrške na srpskom jeziku. U cenu je uračunata i naša pomoć u podešavanju mobilnih i desktop uređaja za rad sa Zoho mail servisom. Ukoliko želite dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail adresu [email protected] ili pozvati na tel:+381-63-255-569.

Pored pristupa pouzdanom Zoho Mail servisu, naša cena uključuje i personalizovanu podršku na našem jeziku. Mi Vam pomažemo u savladavanju svakodnevnim izazovima vezanim za email komunikaciju, kao što su podešavanja, migracija podataka i rešavanje problema. Umesto da komunicirate sa inostranim tehničkim timom, mi smo ovde da Vam pružimo brzu lokalnu podršku.

zoho email image
zoho image8
zoho service logo 1

Naš PREMIUM Partner

zoho image3