Izrada sajta

Putem vlastitog web sajta ponudite svoje proizvode i usluge celom svetu. Iskoristite ovu priliku da širom planete plasirate svoju priču!

7

Izrada sajta je Vaš prvi i najvažniji iskorak u svet online poslovanja. Mi pravimo sajtove koji će raditi za Vas svakog dana bez prestanka!

– Naša ponuda –
IZRADA SAJTA PO MERI VAŠIH POTREBA!

Vaš sajt je mesto na kome korisnici interneta na najbolji način mogu da ostvare trajnu vezu sa vašim online poslovanjem.

Izrada sajta sa kvalitetnim sadržajem je uslov za Vaš uspeh na webu. Statistika kaže da blizu 95% prvih utisaka korisnika nastaje na osnovu izgleda web lokacije. Mi obezbeđujemo izgled i funkcije koje će garantovati uspešan razvoj Vašeg poslovanja na internetu. Naša specijalnost je izrada web shop-a ili popularnije rečeno: izrada internet prodavnice. Sa posebnim zadovoljstvom pružamo usluge pod nazivom Izrada sajta Novi Sad.

Profesionalna izrada sajta je odlična ideja zato što:

Ostvarujete mogućnost da poslujete širom sveta

Ne postoje bolji uslovi da sa jednog mesta širite Vašu poslovnu viziju i da celom svetu izlažete svoje proizvode i usluge.

blank

Ostvarujete maksimalno prisustvo na internetu

Kvalitetan i odlično optimizovan sajt ostvaruje visoku vidljivost u samom vrhu rezultata pretraživanja na Google-u.

blank

Obezbeđujete stabilno poslovanje i visoku produktivnost

Profesionalno osmišljen i dobro struktuiran veb sajt gradi visoko poverenje kod ciljane publike i ukazuje na konzistentnost Vaše ponude.

blank

Tokom izrade sajta strogo pratimo Vaše zahteve

Sve web stranice prilagođavamo svim ekranima i mobilnim uređajima. Rešavamo i ostala tehnička pitanja koja proizlaze iz Vašeg zahteva.

blank

Dobijate bezbednu komunikaciju preko interneta

Za svaki web sajt obezbeđujemo HTTPS protokol za bezbednu i sugurnu komunikaciju preko interneta. To je ujedno i važan SEO faktor!

blank

Kompletnu uslugu prilagođavamo Vašim potrebama

Svaku funkciju sajta podešavamo u skladu sa Vašim zacrtanim ciljevima. Ugrađujemo i podešavamo sve dodatne funkcije prema dogovoru.

Izrada sajta po meri Vaših potreba

Kontaktirajte nas!
Nudimo Vam i mogućnost za samostalnu izradu poslovnog sajta ili web prodavnice! Pozovite za više informacija.

Izrada sajta po Vašoj meri

Kako radimo?

blank

Upoznajemo se sa Vašim zahtevom

Upoznajemo se sa Vama, vašim poslom, ciljevima i zahtevima. Pronalazimo, predlažemo i utvrđujemo najbolja rešenja za Vaš sajt.

blank

Zajedno utvrđujemo dizajn sajta

Nakon konsultacija i Vaše saglasnosti za izradu sajta, razmatramo najbolje primere dizajna i utvrđujemo njegov konačan izgled.

blank

Sledi izrada sajta po Vašoj meri

Tehnička priprema sajta i prikupljanje materijala.
Popuna sajta sadržajem, optimizacija za pretragu, razne ekrane i mobilne uređaje.

blank

Postavljamo sajt na internet

Nakon Vašeg pregleda radne verzije sajta radimo podešavanja na osnovu Vaših sugestija. Zatim sajt prijavljujemo na Google i postavljamo online.

blank

Pratimo status sajta na internetu

Kontrolišemo ponašanje sajta na internetu. Vršimo merenja i analize i uklanjamo uočene nedostatke. Dorađujemo strategiju njegovog razvoja.

blank

Kreće izgradnja brenda i marketing

Predlažemo Vam načine online reklamiranja Vaše web lokacije u cilju brže prepoznatljivosti Vašeg brenda i napretka u poslovanju.

Cena izrade veb sajta

 

Ako želite precizniji odgovor kolika bi mogla biti cena izrade sajta za Vaše potrebe, pošaljite nam upit na [email protected]. Što više podataka navedete, veće su mogućnosti da naša procena cene izrade web sajta za Vas bude prihvatljiva. Ukoliko je potrebno, možete nas pozvati na tel:+381-63-255-569.