O nama

Dobrodošli u PC021, izbor broj jedan za sve poslove online vezane za web sajtove. Pružamo najbolja rešenja za uspešan rad Vašeg sajta, sa fokusom na kvalitet, funkcionalnost i pouzdanost.

7

PC021 je počeo sa radom 01.11.2004. godine kao porodična računarska i web radionica.

Bavili smo se prodajom i servisom računara, kao i hostovanjem, održavanjem i izradom sajtova.

 

Osnivač i vlasnik firme PC021 je Ivan Gutić

koji se računarima bavi od ranog detinjstva, odnosno od njihove prve pojave na širem tržištu. U svet web sajtova ozbiljnije ulazi 2000. godine. Strast prema novim izazovima naterala ga je da svakodnevno uči, istražuje i pronalazi nove mogućnosti i kvalitetnija rešenja za uspehe u online svetu.

 

 

Sve to ga je dovelo do promene delatnosti firme PC021, kako bi svoja rešenja ponudio firmama kojima je potrebna pomoć za uspešnije online poslovanje.

Nakon toga PC021 brzo stiče veliki broj klijenata posebno zainteresovanih za izradu i održavanje web sajtova, sa kojima, na uzajamno zadovoljstvo, sarađuje i do današnjeg dana.

Tokom vremena tržište je diktiralo trendove i oblasti kojima se isplatilo baviti u IT svetu. Shodno tome 2010. godine PC021 prestaje da se bavi računarima i potpuno se usmerava na oblasti vezane za web sajtove.

Imali smo dovoljno sluha i iskustva da osetimo šta je na online tržištu, a posebno našim klijentima, u tom trenutku najpotrebnije, pa smo naše poslovanje usmerili na još užu specijalnost – izradu, optimizaciju i održavanje web sajtova iskljčivo na WordPress platformi.

Danas smo potpuno posvećeni tome da klijentima pružimo najbolja rešenja za rad njihovih sajtova, fokusirajući se na kvalitet, funkcionalnost i pouzdanost –  tri ključna principa našeg rada, od kojih nikada ne odstupamo.

 

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva izgradili smo jedinstvenu ponudu usluga koje čine kompletno rešenje za online poslovanje preko ili uz pomoć web sajta.

Kako bismo se što bolje predstavili na tržištu, kreirali smo više specijalizovanih sajtova koji posebno prezentuju svaku delatnost kojom se bavimo, a to su:

shared wp hosting

www.sajtinjo.com

Izrada sajta i prodavnice

shared wp hosting

www.odrzavanjewebsajta.rs

Održavanje web sajta

shared wp hosting

www.seoptimizacijasajta.com

SEO optimizacija sajta

shared wp hosting

www.hostinjo.com

Wordpres hosting

shared wp hosting

www.startinsta.rs

Vođenje instagram profila

To su ujedno i 5 glavnih oblasti koje predstavljaju našu ponudu.

Danas se slobodno možemo pohvaliti da imamo veliki broj zadovoljnih klijenata, sa kojima redovno komuniciramo i širimo poslovanje. Veoma smo srećni i potpuno ispunjeni što smo svoju strast pretvorili u kreativan i koristan posao od kojeg živimo.

Ukoliko i Vi razmišljate da uspostavite saradnju sa nama, budite sigurni da ćete biti zadovoljni našim uslugama, isto onoliko koliko ćemo mi sa zadovoljstvom raditi za Vaše uspešno online poslovanje.

 

Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.