WordPress hosting

WordPress hosting je savršeno okruženje za hostovanje Vašeg WordPress sajta. Hostujte na serveru koji je idealno konfigurisan za brzinu, bezbednost i pouzdan rad Vašeg sajta. To Vam garantujemo!

7

Uz WordPress hosting nudimo na jednom mestu i sve ostalo što Vam je potrebno.

Predstavljamo Hostinjo WordPress Hosting

SIGURNO MESTO ZA VAŠ SAJT!

 

Hostinjo WordPress hosting je specijalizovan za hostovanje i održavanje svih tipova WordPress sajtova

i jedini hosting servis sa kompletnom brigom o vašem sajtu!

Uz najbolji odnos cene i kvaliteta, dobijate komforan prostor za rad i protok podataka bez ograničenja. Uz hosting, u našoj ponudi je i izrada, optimizacija i održavanje sajtova u wordpressu. Svaki paket sadrži tehničku podršku za rešavanje svih pitanja u vezi platforme, teme i funkcionalnih dodataka wordpressa.

To obezbeđuje da Vaš sajt na wordpress-u uvek funkcioniše besprekorno.

Zašto je WordPress hosting najbolja opcija za WordPress sajtove?

Preko 75 miliona sajtova na internetu koriste WordPress kao najbolji CMS. Ogroman broj stručnjaka i entuzijasta u svetu dnevno brine za njegov razvoj. Stručno upravljanje WordPress-om, daje Vam maksimalnu stabilnost poslovanja.

Od nas dobijate stručnu podršku za svaki problem vezan za našu uslugu.

ŠTA NAS IZDVAJA?

Z

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Imamo tim wordpress profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa WordPress platformom.

Z

PREVENTIVNO DELOVANJE

Rešavanje eventualnih nepravilnosti u samom začetku.

Z

KONTINUIRANI MONITORING I AŽURIRANJE

Vršimo konstantan monitoring i ažuriranje WordPress-a, teme i funkcionalnih dodataka. Redovno ažuriranje na najnoviju verziju je od vitalnog značaja za rad i bezbednost, kako Vašeg sajta, tako i našeg servera.

Z

DIREKTNA STRUČNA POMOĆ 7/24

Kao dobar domaćin mi smo tu za bilo koja pitanja vezana za vaš web sajt. Imate na raspolaganju stručnu podršku koja može da reši svaki problem sa Vašim sajtom.

Z

BRZINA I FUNKCIONALNOST SAJTA

Obezbeđujemo redovnu optimizaciju kodova kako bi vaš sajt postigao maksimalnu brzinu i funkcionalnost.

Z

GARANTOVANA BEZBEDNOST i ANTI-MALWARE ZAŠTITA

Svi sajtovi su pod stalnim nadzorom i redovno ažurirani. To omogućava maksimalnu bezbednost i idealne performanse servera. HOSTINJO ima više slojeva zaštite uz preventivan monitoring na dnevnom nivou.

Prelaz na VPS hosting ili managed hosting?

Često klijentima objašnjavamo zašto moraju da pređu na VPS ili managed hosting. Stoga Vas upučujemo na članke objavljene na Hostinjo blogu gde imate objašnjenja šta je šta.

Saznajte:

  • U čemu je razlika u pomenutim hostinzima?

  • Šta dobijate sa svakim od njih?

  • Zašto su neki hostinzi skuplji, a neki jeftiniji?

  • Koji od njih je trenutno najbolji za Vas?

blank

Koji WordPress hosting preporučujemo?

Ako ne želite da sami konfigurišete i podešavate CMS na kontrolnoj tabli hostinga, preporučujemo Vam upravljani (Managed) WordPress hosting.

Provajderi ovog hostinga naplaćuju uslugu za održavanje veb lokacije kako bi uvek bila u optimalnom stanju. Imate mogućnost da podesite rezervne kopije pomoću dodataka. To je jedna od glavnih prednosti upravljanog hostinga. Sa upravljanim WP hostingom možete se posvetiti razvoju svog sajta, bez brige oko svakodnevnog održavanja.

Održavanje podrazumeva pravljenje rezervne kopije sajta, ažuriranje dodataka, podešavanje SSL sertifikata, blokiranje neželjene pošte, i još mnogo toga. Ako bi sami upravljali tim zadacima, gubili biste dosta vremena koje vam je potrebno za razvoj vaše web lokacije.